sug

jag är så trött på allting ja orkar inte.. dagen kunde iaf inte bli värre men den slutar iaf med film med sis, någon man verkligen kan lita på! TACK!! och tankte på att de är skola imorgon suger ännu mer, så finns bara ett ord till den fittdag, SUG!!

???

FÖRVIRRAD!

Älskar dig emma! <3

tacofest!

idag har emma&hampus haft tacofest vid hampus =)) och det var otroligt gott =DDDDDDD
vi skall snart dra oss ner till slites konstgräsplan och se lite fotboll sen åka vidare hem till emma.
imorgon börjar vi klockan nio och skall leka fjollekar på gutavallen med resten av HR-klasserna..
efter skall vi köpa ny mobil till emma och hampus skall klippa sitt knullruffs, yeah baby!
sen drar vi vidare till slite för att fira sverker som fyller år idag, GRATTIS =DD
/h&e


klagomål!

Efter klagomål av min bloggdrottning tänkte jag göra ett inlägg! :)
Dagen började med att jag åkte till skolan med 8 bussen, för egentligen ingenting. Vi hade en samhällskunskapslektion som sög penis. Så gick jag, Emma och William och åt fisk, yummi! Sen vandrade vi med Emmas kompis Natha till pastavagnen för hon var också hungrig i kistan. sen gick vi till atterdags och handlade cola och tidningen sen satte vi oss på bussstationen och chillade! (fett ballt). Ikväll är det emmas crib som gäller, även imorgon. Det kommer bli supermysigt.
Nu skall jag iväg och träna fotboll, peace!
ÄLSKAR EMMA! <3

blindsvekka

sveker har tydligen tråkigt och då vill han att jag skall skriva ett inlägg så han har något att läsa! :))
jag är så otroligt trött, slöt halv elva, skönt! sov en timme när jag kom hem, sen såg jag lite oth! =DD så jävla underbart bra!
träning gick iaf bra igår och anna blev glad över de jag och malin hade köpt, KANON! nejj om man skall lägga sig och se några avsnitt av oth, låter väldigt bra tycker jag, vad tycker du sverker ?? :DDDDD
och juste svekka är en riktig blindrumpa !
/eeeeeeeeee

en vanlig tisdag.

klockan ringde 06.20 vill bara stänga av och somna om men de var bara att pallra sig till skolan för att ha den första irdottlektionen för i år, den var faktikst rätt kul ändå. =)) dagen fortsatte med no, inget favoritämne direkt men kjell gör ofta lektionerna till något bättre! snart skall jag dra på träning möta upp natha först, sen skall jag och malin göra en liten sak på träningen! sen blir de bara hem och raka vägen till sängen, imorgon kommer de kännas ännu jobbigare att gå upp och att veta att HAMPUS NORMAN har sovmorgon och inte jag! =(( buhuuuuu. men får göra det bästa av den lektionen !
/ e

stackars anna!

detta inlägg kommer endas gå till en person, ANNA MAGNUSSON!
vi tänker på dej och hoppas du blir bra så fort som tusan, vi behöver dej! <3
krya på dej älsklingsanna!

knäppfia!

Just nu sitter jag och pratar med världens knäppaste och bästaste tjej, i telefon. Hon är trött som vanligt och kollar på ett snuskigt sexprogram, men det är ju hennes favvoprogram! Igår tillbringade jag dagen med baby, hennes lillasyster och hennes pojkvän. Vi grillade fläskfilé och jag gjorde potatis, fantastiskt goda såklart! :D
Sen utmanade vi dom i kubb, och grym som jag är (snäppet bättre än min flicka =DDDDD) så tog vi hem vinsten, efter ett baklänges kast på kungen. Imorse tog jag tidiga bussen hem för att min Emma skulle iväg och spela fotbollsmatch mot Täby, vilket slutade med förlust tyvärr. Men jag möter dom imorgon så då får vi ta revansch (stavning)

ÄLSKAR EMMA BJÖRKLUND, /h

-

ja dagen har ju inte varit den bästa, men jag älskar iaf min underbara pojkvän, hampus norman! <3

..

SUGER!

hampus snopp =)))

just nu går hampus norman runt och visar snoppen i sin lägenhet och vet inte vad han skall ha på sig för kläder, bussen går om cirka 20 minuter, en riktig segapa! ;))
morgonen började med ett mysigt bad och kärlekslåtar på högnivå..
ikväll skall vi grilla med sis & hennes pojkvän, mysigt!
nejj nu får jag ta och göra något åt min pojkvän annars lär vi missa våra buss!!
/e

första dagen i skolan..

efter mycket längtan och väntan så kom hampus iaf igår, med den nya wallander filmen, TJUVEN! =))) yeah. vi myste ner oss med film och såg även zlatans match efter..
de blev inte många timmars sömn i natt jag kunde inte somna, med en snarkade pojkvän så låg jag bara och vända mig hur länge som helst kändes det som, men vi hade iaf sovmorgon imorse och verkigen inte en jobbig dag.. och plus att vi är lediga imorgon också!=)) blir lite fel när man väl vill komma in i skolrutinerna, men ändå skönt med en ledig dag till. =))) men första dagen var iaf rätt okej och de var kul att träffa alla andra i klassen, det blir säkert ett bra år till.
ikväll väntas träning för min del, en naprapat skall komma till oss. kul att sitta i stenkyrka från 18.00 - 20.00 men alla deras jävla mygg! hampus han har själv match på a7 mot aiks 94a lag, synd att jag inte kan se men.. sen blir de en mysigkväll hemma vid baby!
<3

i väntan..

i väntan på min älskadehampus kan jag lika gärna skriva ett inlägg, som vi egentligen skulle ha gjort tsm som aldrig blev av!
just nu har jag väldigt tråkigt och önskar att tiden skulle kunna gå lite fortare så att hampus snart vore här! någon som är på bushumör märker jag =))
igår var jag och kollade fotboll med sis, frida, affe sen kom hampus och guteboysen! tyvärr förlorade graip på straffar..
iidag har jag tillbringat min dag hos fröken nathalie! U N D E R B A  R T ! 
vi hann med rätt mycket på några timmar, målat muggar och fixat kläder.
imorgon börjar skolan igen, får se vart de slutar, men man har ju bra sällskap iaf!
KAN INTE KLOCKAN BLI TYP 8 HALV 9 SÅ MIN BABE KAN KOMMA NU!?
<3



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0